Brasileiro Slovanský dům

„U nás se cítí dobře nejen hosté, ale i celý náš tým. Jsme skvělá a veselá parta.”

Hosté k nám chodí hlavně kvůli masu a jedinečnému zážitku. Maso tu připravujeme na otevřeném ohni a roznášejí ho takzvaní pasadoři. Ti se společně s obsluhou a kuchaři starají o to, aby hosté dostali to, pro co k nám přišli. Každý den u nás je jiný – jak v jídle, tak ve složení hostů. Pak tu snadno strávíme celý profesní život. 

Vítej v Brasileiru!

Práce v Brasileiru je hodně specifická a klasickou restauraci určitě nečekej. Máme svůj přístup k hostům i k surovinám a rozmanitý tým. To jsou důvody, proč u nás někteří pracují už od založení – tedy dvacet let. Pracuje tady super parta, která se pořád směje, máme skvělé personálky, férovou výplatu, hezkou zpětnou vazbu od hostů, z nichž se mnoho pravidelně vrací. Náš šéf Michal se zajímá i o naše osobní problémy, a pokud to jde, pomůže nám. Brasileiro je prostě zábava, jistota a stabilita. 

All you can eat

Nejsme tradiční restaurace. U nás to funguje stylem all you can eat, a tak k nám chodí hlavně větší skupiny hostů – třeba oslavit významné životní události. K tomu dostanou spoustu dobrého jídla a pití. Brazilská jízda u nás začíná výběrem předkrmů, salátů a tradičním pečivem pão de queijo. Mezitím se na grilu točí masa ze severo a jihoamerických býků. Uzeniny odebíráme od Amasa. Péči o hosty si dost užíváme. Neděláme to strojeně, naopak máme všichni svůj osobitý styl. Na každém rohu je tady cítit brazilský street food, tep velkoměsta a živá atmosféra.

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

V pasáži Slovanského domu na adrese Na Příkopě 22, Praha 1.

Jak dlouho fungujeme?

Od roku 2004.

Kolik lidí u nás pracuje?

Asi 80 na HPP a DPP a pár učňů.

Jaká je pracovní doba?

Pracujeme různě, někdo má krátký / dlouhý, někdo pracuje na směny (odpolední, nebo celodenní). Je to na domluvě.

Otevřeno máme pondělí - pátek 12.00–23.00 a o víkendu 11.30–23.00.

Náš největší úspěch?

Jsme na trhu už 20 let a máme stále plno. Jediná konkurence je pro nás naše sesterská restaurace Brasileiro U Zelené žáby. Máme velký počet stálých hostů i stálých zaměstnanců.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Management je starší, ale jinak nám je kolem 28. 

Kdy je u nás největší fofr?

Hlavně víkendy a večery, ale plno máme opravdu pořád. Průměrně chodí 350 hostů denně.

Kdo je náš hlavní člověk?

Generální manažer Michal Chovanec.

Slovo, které nás charakterizuje?

Rozmanitost.

Jaká je u nás atmosféra?

Veselá, je tu pestrost jak na talíři, tak mezi lidmi.

Mohlo by tě zajímat:

Koho zrovna hledáme?