Kantýna

„Samoobslužná restaurace s řeznictvím, kde potěšíme milovníky masa i piva.”

Jsme rozděleni na dvě části – řeznictví a jídelnu. V řeznictví hostům navážíme tolik masa a uzenin, kolik budou chtít. V jídelně si zase užívají skvělé pokrmy, lahodné pivo, domácí limonády a rušnou atmosféru. Pohostíme ty, kteří spěchají, i ty, kteří chtějí posedět a hodovat.

Vítej v Kantýně!

Rezervace nebereme, každý si u nás najde místo sám. Přes den k nám chodí hosté na rychlý oběd, večer většinou posedí déle, hodují a pijí o sto šest. Denně pohostíme asi tisíc hostů a zpracujeme 160 kilogramů masa. Pořád si udržujeme dobrou náladu, aby se nám dobře pracovalo. 

Maso na prvním místě

Maso nám dodává Amaso, tedy naši kolegové, protože Amaso patří taky do rodiny Ambiente. Zásobují nás vepřovým z přeštických prasat, hovězím z plemene čestr a uzeninami připravovanými podle prvorepublikových řeznických receptur. Spoustu dobrot ale připravují i sami naši řezníci. 

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

V ulici Politických vězňů 5 na Praze 1.

Jak dlouho fungujeme?

Od roku 2017.

Kolik lidí u nás pracuje?

Teď asi 44 lidí, z toho 30 na HPP.

Jaká je pracovní doba?

Většinou máme krátký / dlouhý a střídáme se na směnách v období od 9 do 23.

Otevřeno máme pondělí – sobota 11:30–23:00 a v neděli 11:30–22:00.

Náš největší úspěch?

Od otevření máme pořád plno a jsme tu rádi.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Od 20 do 50.

Kdy je u nás největší fofr?

Určitě o víkendech, ve čtvrtek a v pátek večer.

Kdo je náš hlavní člověk?

Generální manažer Robert Pulec.

Slovo, které nás charakterizuje?

Maso.

Jaká je u nás atmosféra?

Nejsme klasická restaurace, spíš bychom řekli, že jsme takový masový bar. Atmosféra je tu hodně uvolněná, veselá a hlasitá.

Mohlo by tě zajímat:

Koho zrovna hledáme?