Bufet

„Jsme malá parta a máme k sobě blízko. Čeká tě tady punk s pořádnou dávkou disciplíny.”

Jak napovídá název, u nás je to spíš na stojáka, ale od dubna do října máme díky zahrádce asi 200 míst k sezení. Hosté chtějí, aby jídlo bylo nejenom dobré, ale taky rychle hotové. A to i proto, že sem přes týden chodí hlavně lidé z kanceláří pro jídlo s sebou. Jsme malý tým, ale děláme spoustu venkovních akcí, kde se nám hodí každá ruka navíc.

Vítej v Bufetu!

V Bufetu máme otevřeno od pondělí do neděle od 11 hodin do vyprodání. Připravujeme tady vždy čerstvá a rychlá jídla, která si naši hosté můžou dát k obědu (tady, nebo s sebou), k večeři s partou i jako chuťovku k pivu. Právě jídlo je hlavní důvod, proč sem chodí. Asi 88 % našich tržeb je za jídlo. Náš signature dish je hambáč, prodáme jich průměrně 200 denně a 50 tisíc ročně. Množství vyčepovaného piva také není zanedbatelné. Jsme prostě takový český fast food. A fast musíme být i my – a to hodně.

Fast food, který spojuje

Dvorek sdílíme se Dvěma kohouty, máme skvělé sousedské vztahy. Jsme jedna rodina a pořádáme spolu několik akcí do roka. Vaří pro nás pivo a my pro ně zase jídlo. Občas se k akcím připojí i vedlejší Lokál Hamburk. Na dvoře máme i venkovní kiosek (objednávací terminál), který nám pomáhá odbavit fronty na jídlo a pití. 

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

Na adrese U Nádražní lávky 81/2 v Karlíně – hned vedle Lokálu Hamburk, sdílíme dvorek s pivovarem Dva Kohouti.

Jak dlouho fungujeme?

Od roku 2020.

Kolik lidí u nás pracuje?

V kuchyni nás je šest, na place dva, i s brigádníky nás je asi 12, v létě pak o pár víc. Na směně nás pracuje vždycky čtyři až šest.

Jaká je pracovní doba?

V kuchyni pokrýváme směnami dobu od 7-22. Na place se pracuje také na různé směny a to od 9.30-22.

Otevíráme v 11:00 a zavíráme po vyprodání, nejdéle ale ve 22.00.

Náš největší úspěch?

Kamarádíme se s konkurencí. To znamená, že dokážeme oslovit zdánlivě konkurenční podniky, zorganizovat společný pop up a spolupracovat. My tady totiž na konkurenci nevěříme. A taky se nám skoro nemění tým, většina z nás tu pracuje od začátku.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Zhruba 30.

Kdy je u nás největší fofr?

Každý všední den přes obědy, fronty jsou tu na denním pořádku. V létě to pak lítá i na večeře.

Kdo je náš hlavní člověk?

Šéfkuchař Petr Benda.

Slovo, které nás charakterizuje?

Disciplinovaný punk.

Jaká je u nás atmosféra?

Přátelská a uvolněná. Jsme opravdoví kamarádi.

Mohlo by tě zajímat:

Koho zrovna hledáme?