Pasta Fresca

„Hodně práce, skvělá parta, božské jídlo, italská nálada a spousta krásných benefitů.”

Moderní italská trattorie je nejstarší podnik z rodiny Ambiente. Máme dvě patra, což znamená hodně schodů a taky hodně hostů. Denně vydáme asi 400 objednávek. Od rána do večera se nezastavíme, ale nás to baví. Jsme tu jedna velká rodina, máme spolu krásné vztahy a tuhle práci prostě milujeme. 

Vítej v Pasta Fresca!

Vyznáváme tady čerstvost a italské tradice. Hosté k nám chodí na rychlý oběd, výběrovou kávu, uvolněnou večeři nebo skleničku vína z naší unikátní sbírky italských vín. Najdeš nás přímo na turistické trase Prašná brána – Staromák, takže angličtina na place je určitě potřeba. Hlavně ale potřebujeme, aby ti nedělalo problémy rychlé tempo – samozřejmě i v kuchyni.

Příjemná restaurace s italskou atmosférou

Pasta Fresca se původně měla jmenovat La Romantica. Otevřela v roce 1997 a hned od začátku hlavní roli hrály těstoviny, které si sami vyrábíme. Denně se tu protočí asi 500 hostů, když je klid tak 450. Přes obědy tu běžně potkáš štamgasty, kteří nás navštěvují od samého otevření – a naučili do ní chodit své děti a leckdy už i vnoučata.

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

Na adrese Celetná 11 na Praze 1.

Jak dlouho fungujeme?

Už od roku 1997.

Kolik lidí u nás pracuje?

Něco mezi 45-50.

Jaká je pracovní doba?

Kuchyň různými směnami musí pokrýt dobu od 9 do 23. Na place se pak střídáme od 10 do 23.

Otevřeno máme pondělí - neděle 11:00–22:00.

Náš největší úspěch?

Máme pořád plno a hosté se k nám vracejí.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Je nám většinou buď 40, nebo 20.

Kdy je u nás největší fofr?

O víkendech se absolutně nezastavíme. Přes týden jsou klidnější odpoledne, ale obědy a večeře jsou pořád plné.

Kdo je náš hlavní člověk?

Šéfové Milan a Tomáš.

Slovo, které nás charakterizuje?

Pasta.

Jaká je u nás atmosféra?

Docela stres, hodně práce, šrumec a legrace. Děláme všechno pro to, abychom to zvládli a užili si to.

Mohlo by tě zajímat:

Koho zrovna hledáme?